Köszöntő!

2013.06.16. 08:17

szerző: sz.ági1985

Sziasztok!

Örülök, hogy benéztél az új blogomra, na nem mintha eddig annyi blogot írtam volna eddig. Igazság szerint ez az első ilyen próbálkozásom, de a gondolat azért már régóta ott motoszkált a fejembe. Próba szerencse! Majd meglátjuk mennyien olvassák.

A blog divatról és művészetről fog szólni. Minden ami divat és minden ami művészet és persze ennek a kettőnek az ötvözete. A divat azért áll közel hozzám, mert hát ugye nőből vagyok és a nőket ez általában érdekli, azért lehet hogy vannak kivételek (pl: Az ördög Pradát visel című filmben a lányt ugye először nem érdekli a divat, ódivatúan öltözködik, majd igazi "divatdiktátor" lesz belőle, na persze a szó jó értelmében. Pont tegnap este láttam ismételten a tv-ben a filmet. Nem tudja esetleg valaki, hogy könyvben is megjelent-e?) A művészet pedig azért áll közel hozzám, mert ezt tanulom főiskolán (művészettörténet szakra járok), de már kicsi koromban is érdekelt. Próbálok majd olyan témákról írni amik épp aktuálisak. Már tudom is mi lesz az első témám, de ezt még nem árulhatom el, legyen ez meglepi.

Bevezetőnek ennyit szeretem volna csak írni! A többi legyen meglepetés!

További szép napsütéses vasárnapot kívánok mindenkinek!

Ági

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fashion-art.blog.hu/api/trackback/id/tr845363326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása